Eğitim Bursu

Çocuk büyüten herkes eğitimin her aşamasındaki zorluğu iyi bilir. Özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarını farklı bir kentte okutmaları yüksek meblağlara ulaşabiliyor. Ülkemizde maalesef her yıl binlerce çocuk maddi zorluklardan dolayı eğitimine ara vermek zorunda kalıyor. Bu çocuklarımızın eğitimleri için tek çare burs veren hayırseverler oluyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere sizin de desteğinizle burs imkanı sağlıyoruz.

Vakfımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın değerlerine bağlı genç nesillerin yetişmesi adına vizyon, misyon sahibi idealleri olan başarılı üniversite öğrencilerine burs desteği sağlamaktadır. Öğrencilerimizin her daim yanında olarak kuruluşundan bu yana çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak amacıyla yüzlerce öğrenciye burs desteğinde bulunmuştur ve bulunmaya devam etmektedir.

Unutmayın!

Yapacağınız her bir yardım, bir öğrencinin eğitimine destek olacaktır.

HAFIZLIK BURSU

Amacımız kuran kurslarında hafızlık ve İslâmi ilimleri okuyan talebelerimizin aylık eğitim masraflarını üstlenmek isteyen, böylece bir alim, bir hafız yetiştirmek temennisinde bulunanlara aracılık yaparak bu hayırlı işte imkan sunmaktayız.

Vakfımız, ilim talebelerine yeme-içme, giyim, barınma ve burs desteği sağlamaktadır. Öğrencilerimizin her daim yanında olarak kuruluşundan bu yana çocuklarımızın ilmi eğitimlerine destek olmak amacıyla yüzlerce öğrenciye eğitim ve barınma desteğinde bulunmuştur ve bulunmaya devam etmektedir.