COVİD-19 KUMANYA ve KİRA YARDIMI

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüs nedeniyle en büyük mağduriyeti, her kriz anında olduğu gibi, ihtiyaç sahibi insanlar yaşıyorlar. HAKEV vakfı olarak bu mağduriyeti en aza indirmek için, desteklerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Bağışlarınızla dağıttığımız ve dağıtacağımız gıda kolileri sayesinde yoksul ailelere destek olarak toplumumuzu etkileyen bu hastalıkla hep birlikte mücadele etmiş olacağız. Salgına karşı Kumanya yardımı projemize bağış yaparak ihtiyaç sahibi bir ailenin korona virüs gibi bulaşıcı hastalıklarla mücadelesine siz de destek verebilirsiniz.

KİRA YARDIMI

Covid-19 virüsü sebebiyle işlerinden çıkarılan ve çalışamayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin kiralarını ödeme konusunda vakfımız olarak destekte bulunarak bir nebzede olsa rahatlamalarına vesile olduk. Kiralarını ödeyemeyen ve evlerinden çıkarılmak üzere olan ailelerimizin yardımına siz değerli vakıf gönüllülerimizin katkılarıyla destek olduk.